Wij zijn de exclusieve verdeler/groothandel van de Hilco damesstoffencollectie in Nederland, België en Luxembourg.

De Hilco damesstoffen collectie onderscheidt zich positief door een zeer originele in eigen beheer samengestelde en ontwikkelde modestoffencollectie te presenteren. De ongekend extreem brede collectie dekt het volledige modebeeld elk modeseizoen weer compleet af. Zowat elke denkbare kwaliteit is te vinden in de collectie waarbij kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

Een perfecte interne organisatie zorgt ervoor dat alle relaties punctueel en accuraat op het gewenste tijdstip zeer compleet beleverd worden.

De  HILCO kinder- en damesstoffencollectie is in het bijzonder bekend door de vele publiciteit in de verschillende modebladen. De Hilco collectie wordt o.a. ondersteund door publiciteit in het zelfmaakmodeblad OTTOBRE. Daarnaast is er veel publiciteit in de bladen Knippie-idee, Knipmode, Burda, Sandra en Diana. Ook ondersteunen we deze collectie door u te voorzien van een gratis full-color folder met de diverse prachtig uitgewerkte voorbeeld modellen tezamen met moderne patronen van de patterncompany. 

Tevens presenteert Hilco elk seizoen haar collecties in een Knipmode special elk half jaar. Een COMPLETE knipmode bijlage is dan gevuld met alleen Hilco stoffen. In de laatste Knipmode van oktober 2013 kunt u zien hoe dit er uit ziet. In de Knipmode maart 2014 zal er weer een VOLLEDIGE bijlage bestaan uit Hilco stoffen. Wij kunnen nu al exact aangeven wat er gemaakt wordt in welke stoffen. Afname is al mogelijk vanaf 6 meter!

 

 

 

stoffengroothandel hilco stoffen   zelfmaakmode   damesstoffen online dameskleding

 

 

 

 

 

 

 

 

stoffen groothandel   stoffengroothandel online   online modestoffen groothandel

 

 

 

 

 

 

 

 

kinderstoffen groothandel   stoffengroothandel nederland   zomermode wintermode 2010 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

kledingstoffen groothandel   jaquard breisel non woven wholesale fabrics   stoffe tissus en gros fabrics meterwaren grossist

 

 

 

 

 

 

 

mantelstoffen damesmode online   kledingproduktie kledingproductie stoffenfabrikant stoffen groothandel

Hilco damesstoffen

 

Hilco damesstoffen

 

  

www.stoffengroothandel.eu | info@stoffengroothandel.eu