stoffengroothandel.eu
damesstoffen en kinderstoffen distributeur

Fabrilogy

Als exclusieve distributeur van de Fabrilogy milieuvriendelijke en ecologische stoffen collectie in de Benelux, zijn wij er trots op om onze klanten een duurzaam en verantwoordelijk alternatief te bieden voor traditionele stoffen.

De Fabrilogy collectie bestaat uit stoffen die op een milieuvriendelijke manier zijn geproduceerd, zonder schadelijke chemicaliën en met respect voor mens en milieu.

Deze stoffen zijn gemaakt van biologisch afbreekbare materialen zoals bamboe, hennep, biologisch katoen en gerecyclede polyestervezels. Door het gebruik van deze materialen wordt er minder afval geproduceerd en wordt er minder water en energie verbruikt tijdens het productieproces.

Naast de milieuvriendelijke aspecten van de Fabrilogy collectie, zijn de stoffen ook van hoge kwaliteit en zeer geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Of het nu gaat om kleding of accessoires – de Fabrilogy collectie biedt een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar duurzame en verantwoorde stoffen.

Als distributeur van de Fabrilogy collectie zijn wij er trots op om bij te dragen aan een betere wereld en om onze klanten de mogelijkheid te bieden om te kiezen voor een meer duurzame en verantwoorde levensstijl.

Wij blijven ons inzetten om het aanbod van milieuvriendelijke stoffen te vergroten en om onze klanten te helpen bij het maken van bewuste keuzes voor de toekomst van onze planeet.E-mailen
Bellen
Instagram