stoffengroothandel.eu
damesstoffen en kinderstoffen distributeur

Over ons


Sinds 1995 zijn wij succesvol actief in de stoffenbranche in Nederland, België en Luxembourg.

Stoffengroothandel.eu is een hoogwaardige stoffen groothandel die zich richt op de verkoop van exclusieve Europese stoffen van de hoogste kwaliteit. Bij ons kunt u terecht voor de meest duurzame en luxueuze stoffen die de markt te bieden heeft.
Onze passie voor stoffen gaat verder dan alleen de verkoop ervan. Wij zijn ons bewust van het belang van duurzaamheid en het behoud van het milieu. Daarom bieden wij uitsluitend stoffen aan die voldoen aan onze strenge criteria op het gebied van milieu, kwaliteit en duurzaamheid.
Onze klanten waarderen onze exclusieve collecties en onze expertise op het gebied van stoffen. Met ons brede scala aan stoffen stellen wij u in staat om uw creativiteit de vrije loop te laten en uw eigen unieke stijl te creëren.
Wij zijn er trots op om een bijdrage te kunnen leveren aan de groeiende bewustwording van duurzaamheid en milieu in de mode- en textielindustrie. Onze missie is om vooruitstrevend te zijn in onze aanpak en om onze klanten de hoogste kwaliteit en meest exclusieve stoffen te bieden die er zijn.

We beleveren stoffenzaken ofwel stoffenwinkels, ontwerpers, couturiers, confectiebedrijven en diverse andere bedrijven die actief zijn in de modebranche die te maken hebben met kledingproductie.

Door onze ruime ervaring zijn we in staat om u op de juiste wijze te adviseren op het gebied van de indeling en productie van uw modestoffen collecties.

We zorgen ervoor dat u op een passende en zeer accurate wijze ondersteund zult worden in het proces uw collectie op te bouwen.

Naast een heel aantal mode en seizoenscollecties presenteren we u een immens aanbod in standaard kwaliteiten die het hele jaar door leverbaar zijn in actuele modekleuren.Geert-Jan Smeets; adviseur modestoffen stoffengroothandel.eu


E-mailen
Bellen
Instagram