stoffengroothandel.eu
damesstoffen en kinderstoffen distributeur


Heilemann merinowol stoffen collectie

Wanneer het op high-end stoffen aankomt, is Heilemann een naam die op de lippen van elke textielliefhebber staat.

Dit Duitse merk is al jaren de referentie als het gaat om luxueuze stoffen van hoge kwaliteit. En wij zijn trots dat wij de exclusieve distributeur zijn van hun unieke en luxueuze merino wolstoffen collectie in de Benelux.

Ons partnerschap met Heilemann zorgt ervoor dat wij onze klanten de beste stoffen ter wereld kunnen aanbieden.

Merino wol is van bijzondere kwaliteit en wordt gewaardeerd om zijn zachtheid, warmte en duurzaamheid.

We hebben zorgvuldig elk stuk van de Heilemann collectie samengesteld om ervoor te zorgen dat we de meest luxueuze en elegante stoffen konden vinden. Met een scala aan kleuren en patronen, is er voor elk project wel een passende stof te vinden.

Onze klanten vertrouwen op onze deskundigheid, en Heilemann is daarbij van onschatbare waarde gebleken. Niet alleen zijn de stoffen perfect, maar het bedrijf zelf is een toonbeeld van vakmanschap en expertise. Door samen te werken met zo’n gerenommeerd bedrijf als Heilemann zijn we in staat om de kwaliteit en de exclusiviteit waar wij voor staan naar onze klanten te brengen.

Naast de exclusieve distributie van de Heilemann collectie hebben wij ook onze eigen collectie van hoogwaardige stoffen en fournituren.

Onze collecties bieden de perfecte mix van stijl en functionaliteit, waarbij we gebruikmaken van de beste materialen en producenten.

Wij zijn gepassioneerd door het aanbod van stoffen van uitzonderlijke kwaliteit en zijn trots op wat we kunnen leveren aan onze klanten.

Wij garanderen dat werken met onze Heilemann collectie u de luxe en functionaliteit biedt waar u naar op zoek bent.

Aarzel niet om ons team te contacteren om meer te weten te komen over onze stoffen en wat we voor u kunnen betekenen.


E-mailen
Bellen
Instagram